Közélet

Fegyverrel várta a terrorelhárítókat egy nő Debrecenben

A rendőrök riasztották vasárnap este a a katasztrófavédőket és a Terrorelhárítási Központot egy nőhöz, akinek fegyvere volt - írja a dehir.hu.

Egy 52 éves nő bezárkózott a debreceni lakásába, és több napja nem adott magáról életjelt – számol be a történtekről a dehir.hu. Az asszony gondviselője attól tartott, hogy a nő kárt tesz magában vagy másokban, ezért értesítette a rendőrséget.

A helyszínre érkező járőrök megpróbálták felvenni a kapcsolatot a nővel, aki elbarikádozta magát a lakásában. A katasztrófavédők a rendőrség kérésére vonultak ki, hogy segítsenek megközelíteni a lakást. A rendőrök tudomására jutott, hogy a zavartan viselkedő, a lap információi szerint pszichiátriai kezelésre szoruló nőnek gázriasztó pisztolya volt, ezért attól tartottak, hogy az asszony maga ellen fordítja a fegyverét.

A Terrorelhárítási Központ speciális felszereléssel rendelkező munkatársai behatoltak a lakásba, ahol az a látvány fogadta őket, hogy a riasztó pisztoly a nő kezéhez volt erősítve. Elvették a fegyvert az asszonytól, akit ezután átadtak a helyszínen tartózkodó mentősöknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik