Élet-Stílus

Tizenkét lábujjal kénytelen élni a tinilány

A Kárpátalján élő Marina legszívesebben megszabadulna fölös végtagrészeitől.

Az Ungváron élő, tizenhét éves Marina már kicsi gyermekkorától csak zárt lábbelikben mer kimenni az utcára. A fölös számú lábujjai miatt ugyanis már az óvodában is ki volt téve kortársai csúfolódásainak. A lábfejein 6-6 ujjal született ifjú hölgy egyáltalán nem érzi magát különlegesnek anatómiai rendellenessége miatt, sőt elmondása szerint egyre bonyolultabb tortúrát és megpróbáltatást jelent a számára egy-egy új lábbeli vásárlása.

“A túl szélesre sikeredett lábfejeim miatt gyakorlatilag lehetetlen megfelelő méretű konfekciós cipőt találnom az üzletekben. A méreteim után készíttetett lábbelik még jóindulattal sem mondhatók csinosnak, még ha kényelmes is a viseletük” – panaszkodik Marina.

Az ungvári leányzó testi többletéről – hiszen fogyatékosságról az ő esetében nem beszélhetünk – csak a szűk családi kör tud. Szülei isteni adományként tekintettek a fölös lábujjaira, és hallani sem akartak semmilyen korrekciós operációról. Marina azonban szégyelli őket, ezért még a legnagyobb hőségben is zárt cipőket hord, holott a barátnőihez hasonlóan ő is szívesebben viselne inkább szexi szandálokat.

“Tudom, hogy a híres emberek között is akadnak hozzám hasonlók. Hallottam, hogy Marilyn Monroenak is hat lábujja volt, és Halle Berry is hasonló cipőben jár. Én viszont elhatároztam, hogy amint nagykorú leszek, akár szüleim tiltása ellenére is elvégeztetem a műtétet, kerül amibe kerül” – szögezte le a Sztarij Zamok-nak adott interjújában az elkeseredett lány.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik