Közélet

A kutyája lerágta a lábujjait, miközben aludt

lábfej (lábfej, )
lábfej (lábfej, )

A deréktól lefelé béna férfif morfium segítségével aludt, amikor ölebe elcsócsálta jobb lába ujjait.

„A kutyád megette a lábujjaidat!” – ezzel ébresztette reggel a svéd Micke Thomassont egyik barátja, aki aznap este a házában aludt. A férfi elmondása szerint a lábánál csupa vér volt az ágya, lábujjai nyom nélkül eltűntek, kis kutyája pedig teljesen ki volt merülve, miután „egész este keményen dolgozott” – írta a The Local svéd kiadása.

A deréktól lefelé béna férfit azonnal kórházba szállították, ahol térdtől lefelé amputálták a megcsócsált lábat, amit egyébként annak súlyos elfekélyesedése miatt már korábban is le akartak vágni az orvosok. Thomasson – aki egy 25 éve történt autóbalesetben bénult le – azonban akkor még nem akart megválni testrészétől.

Thomasson elmondta, hogy a Pojken névre hallgató kutya a lábujjevés után is a szíve csücske maradt, és még csak fel sem merült benne, hogy megszabaduljon ölebétől.

A svéd férfi egyébként még szerencsésnek is mondhatja magát ahhoz a szintén deréktól lefelé béna amerikai férfihez képest, akinek alvás közben egyik heréjét tépte el és ette meg egy három hete befogadott kutya. Pojkennel ellentétben a herecsócsáló eb el lett altatva az eset után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik