Közélet

Gyereket rabolt korábban a darabolós gyilkos nő

Az 1980-ban történt gyermekrablás után nyolc hónapig gyógykezelték – írja a Blikk.

T. Edit 1980 decemberében Cs. Orsolyát egy pestszentlőrinci bölcsődéből vitte magával, majd három hónapig sajátjaként nevelgette. Ezután T. Editet nyolc hónapig kezelték az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben (IMEI) – írja a Blikk.

Mint elmesélte, a gyermeke abba a bölcsődébe járt. A férje és az anyósa nem engedte, hogy lássa. Nagyon hiányzott neki, így odament az ovihoz. „Orsika odajött hozzám, megfogta a kezemet, és hozzám bújt. Egyszerűen elvittem. Három hónapig éltünk bezárkózva egy lakásban. Szinte ki sem mozdultam. Nagyon szerettük egymást” – tette hozzá T. Edit, aki most már nem szeretne találkozni a felnőtt lánnyal. Mint mondta, nem kavarná fel szívesen senki érzéseit.

T. Edit legkésőbb 2027-ben szabadulhat az IMEI-ből, s arra az időre már tervei vannak. Amikor letelik a kényszergyógykezelése, lakást szeretne venni, amelyre pedig most a kezelés ideje alatt spórol majd a nyugdíjából.

Korábban T. Edit késsel és fűrésszel darabolta fel párját, F. Györgyöt, akinek maradványait Budapesten, a XVIII. kerületben a kukák közé rejtette. A nő egy zacskót húzott élettársa fejére, és megfojtotta, majd a testet feldarabolta, a végtagokat kidobta, a torzót pedig az ágyneműtartóba rejtette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik