Közélet

Vibrátorral támadt, letartóztatták

Odáig fajult a vita, hogy saját anyját verte fejbe egy amerikai nő.

Bár azt sem tudjuk elképzelni, hogy milyen nézeteltérés vezethet ilyetén erőszakhoz, a helyzet igazán bizarr része mégiscsak az, hogy a 35 éves Cara Claffy egy, az albuquerque-i rendőrség által elemes vibrátorként leírt eszközzel ütötte meg az anyját.

A 60 éves Sheryl Claffy vallomása szerint lánya a vita hevében “felkapott egy közelben lévő vibrátort” és keményen a fejéhez vágta. Kihallgatása után a helyszínre érkezett járőröket a ház előtt parkoló Ford furgon felé irányította, azonban a kocsiban csak egy férfit találtak – illetve az állítólagos “fegyvert” az anyósülés alatt.

A támadó nem sokkal később egy szomszédos házból lépett ki, ekkor kattant a kezén a bilincs. Az ifjabbik Claffy ugyan bevallotta a veszekedést, azonban vallomása szerint anyja már véres fejjel jött ki az egyik szobából és szerinte saját magát verte fejbe.

Egyébként nem ez az első vibrátoros támadás: egy 56 éves nő például “önvédelemből” támadt így az őt hazakísérő rendőrre. Lehet, hogy Texasban ezért is tilos hatnál több vibrátort tartani?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik