Közélet

Szomszédai szeme láttára erőszakolta meg pitbullját

A környéken lakó emberek hiába üvöltöztek vele, hogy hagyja abba, rájuk se hederített.

A floridai Tampában élő 57 éves férfit szerda délelőtt tartóztatta le a helyi rendőrség otthonában, ahol „szexuális aktust hajtott végre” egyik pitbullján, sokkolva a szomszédokat. Bernard Marsonek ugyanis egyáltalán nem titkolta a környéken lakó emberek elől, hogy mit művel kutyájával. Az eb megerőszakolását háza kertjében, egy jól látható helyen hajtotta végre, és még akkor sem hagyta abba, amikor az összegyűlt szomszédok elkezdtek üvöltözni vele – jelentette a helyi sajtó, a rendőrségi jelentésre huivatkozva.

A szörnyű látványtól megrettent emberek végül leintettek egy rendőrjárőrt, és a kutyával történt szexnek a rendőrök vetettek véget. Marsoneket letartóztatták, majd az év egyik legütősebb letartóztatási fényképét készítették róla. Nagyjából pont egy ilyen arcot képzeltünk volna el ehhez a történethez.

Bernard Marsonek – szomszédai szeme láttára erőszakolta meg pitbullját
Fotó: Hillsborough County Sheriff’s Office

A férfi ellen állatkínzás és állatokkal történt szexuális tevékenység vádjával indítottak eljárást, az állatvédelmi hatóság pedig lefoglalta nyolc pitbullját. Emellett illegális fegyvertartás miatt is vádat emeltek ellene. A büntetett előéletű férfi házában ugyanis engedély nélkül tartott pisztolyt és lőszereket találtak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik