Közélet

Megerőszakolta 7 éves húgát a 12 éves fiú

Bűnösnek találták a fiút, de nem kap börtönbüntetést, két és fél évig szerepel majd a neve a szexuális bűnözők listáján.

Az akkor 12 éves fiú tavaly március és április között több alkalommal zaklatta szexuálisan a 7 éves húgát, miután a barátaival pornót nézett az interneten. A bíróságon elmondta, hogy a filmek hatására ellenállhatatlan vágyat érzett arra, hogy kipróbálja a látottakat – írja a BBC.

A vádlott elmondta, most már tudja, hogy undorító dolgot művelt, és soha többé nem csinálná meg újra.

„Szomorú vagyok, hogy bántott, de jó lenne, ha végre hazajönne, és újra játszhatnánk együtt. Szeretem őt” – mondta a bíróságon a kislány.

A fiú jelenleg távol él a családtól, szociális munkások és pszichológusok dolgoznak azon, hogy vissza lehessen illeszteni a családjába.

„Bűnös, de nagyon valószínűtlen, hogy még egyszer hasonló bűncselekményt kövessen el, és úgy tűnik nem jelent veszélyt a társadalomra” – indokolta enyhe ítéletét James Prowse, körzeti bíró. Az ítélet szerint a vádlott, 12 hónapos folyamatos ifjúságvédelmi ellenőrzés mellett hamarosan hazatérhet, de neve két és fél évig szerepelni fog a szexuális bűnelkövetők listáján.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik