Közélet

Tragédiába torkollt az első randevú

Az első randija után ölte meg véletlenül 12 éves lányát az 53 éves apa.

Röviddel az első randevúja után halt szörnyet egy 12 éves lány Pittsburgh-ben miután elszabadult apja városi terepjárója, és egy fához nyomta – írja az AP hírügynökség beszámolója nyomán az abc news.

A rendőrségi jelentés szerint Richard Benton, az 53 éves apa nem volt hajlandó az alkoholszondás vizsgálatra, de elmosódott hangon beszélt, a lehelete pedig erősen italszagú volt. Súlyos vádakra számíthat, ha kiderül, hogy ő okozta a lány halálát.

Richard Benton rendőrségi fotója (Pittsburgh Police)

A férfi azt állítja meg volt győződve róla, hogy rögzítette az autót, s a felesége is azt mondta, hogy Benton sokáig vacakolt a sebességváltóval, mielőtt kiszállt, hogy egy fotót készítsen a lányáról és az udvarlójáról, akik egy délutáni mozielőadás után, egy parkban találkoztak a lány szüleivel.

Az autó azonban elkezdett hátrafelé gurulni, elcsapta, majd 20 méteren vonszolta magával a lányt, mielőtt egy fának nyomta, és összezúzta a testét. Az apa azt állítja, hogy biztonságosan parkolt, a rendőrség pedig vizsgálja, hogy valóban műszaki hiba okozta-e a szörnyű balesetet vagy a férfi gondatlansága. „Ez nem egy olyan ügy, amikor rögtön a helyszínen pontosan megállapítható, hogy mi történt, aprólékos nyomozásra van szükség” – mondta el a sajtónak az ügyet vizsgáló Daniel Herrmann hadnagy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik