Közélet

A tévékamerák előtt vallotta be, hogy meg akarta ölni „antikrisztus” anyját

Úgy hitte, hogy 61 éves anyja egy sátánista szekta vezetője, akik átkokat szórtak rá és kislányára, hogy megöljék őket.

A Tennessee állambeli Knoxville helyi televíziója éppen riportot forgatott egy majdnem halálra késelt nő házánál, amikor legnagyobb meglepetésükre a támadás gyanúsítottja sétált oda hozzájuk. Aki nem volt más, mint az áldozat lánya, aki az egyik szomszéd elmondása szerint „érzelmileg labilis, és segítségre van szüksége”. Ezt a kijelentést elég jól bizonyította a tévéseknek adott nyilatkozatával, amelyben beismerte, hogy ő szurkálta majdnem halálra saját anyját.

Katie Nichols elmondása szerint azután próbálta megölni anyját, hogy rájött, ő annak a sátánista szektának a vezetője, amelyik a gyilkossági kísérletet megelőző pár napban átkokkal tette elviselhetetlenné az életét. „Meg kellett ölnöm, mert meg akart gyilkolni engem és a kislányomat” – állította az interjúban a láthatóan nagyon kimerült Nichols.

A tévéhíradó kamerái előtt vallotta be, hogy meg akarta ölni anyját, aki szerinte egy sátánista szekta nagyhatalmú vezetője volt
Fotó:Local8now

A rendőrségi jelentés szerint a nő először egy zoknit gyömöszölt anyja szájába, megpróbálta megkötözni, majd fojtogatni kezdte amíg el nem ájult. Végül az eszméletlenné vált nőt megszúrta a nyakán, a mellkasán és a hasán. A rendőröket az egyik szomszéd hívta ki, miután sikításokat hallott a lakásból. Mire a rendőrök kiértek, Nichols és kislánya eltűnt. Anyját azonnal kórházba szállították, és jelenleg az intenzív osztályon fekszik.

Nichols a Local8 riporterének elmondta: amikor kislányával elhagyta a lakást, “nagyhatalmú” anyja még lélegzett, pedig „háromszor is megszúrta, és meg kellett volna halni”, majd hozzátette: „Ő az antikrisztus – nem halt meg.”

A nőt a helyi rendőrség letartóztatta, miután a tévések jelentették nekik, hogy felbukkant az ügy gyanúsítottja. Emberölés kísérletével, valamint emberrablással vádolják. A közelben lakó emberek remélik, hogy Nichols megkapja az orvosi segítséget, amire nagy szüksége lenne.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik