Közélet

„Igazán jól ment” – írta késeléséről a kamasz a netre

kés (kés, )
kés (kés, )

Nem mondhatni, hogy nagyon titkolta volna a késelős rablótámadást a 17 éves fiú.

„Később visszatérek, most megyek bűnözni” – írta a kínai Hunanban élő kamasz a népszerű QQ csevegőoldal egyik csoportjába egy netkávézóban ülve. Majd pontosan azt tette, amit ígért. Fogott egy kést, amelyet nem sokkal korábban vásárolt egy piacon, leült egy padra és várta a megfelelő áldozatot, akit kirabolhat.

Végül egy nagy szatyrot cipelő középkorú nőre esett a választása, akit követni kezdett, majd rátámadt, miután bement egy női vécébe. A fiú – akinek a nevét nem hozta nyilvánosságra az esetről beszámoló helyi sajtó – a késsel arcon szúrta a nőt, olyan erővel, hogy a penge kettétört, majd a földre zuhant nő táskájából kivette a pénztárcát, és elmenekült.

A menekülésen azt kell érteni, hogy nyugodtan visszasétált a netkávézóba, majd a csevegőoldalon közölte ismerőseivel, hogy „igazán jól ment, bár embert ölni nem is olyan könnyű dolog”. A fiú – aki több napot töltött el a kávézóban –  végül szülei nyomására maga ment be a rendőrségre, hogy feladja magát. Arról nem érkezett hír, hogy áldozata sebesülése milyen súlyos volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik