Közélet

Beleköpött a rendőr ételébe, bosszúból

A kicsinyes visszavágást egy amerikai nő hajtotta végre, a rendőr ellen, aki ittas vezetés miatt állította elő.

A 29 éves nő ellen egy héttel korábban hozott ítéletet Tennessee állam egyik bírósága, így még igen friss volt benne a sérelem, amikor munkahelyére, egy Pizza Hutba betért az a rendőr, aki még tavaly áprilisban feljelentést tett ellene. Frank Rogers a családjának vitt (volna) vacsorára egy jó pizzát, és éppen arra várt, hogy megkapja, amikor látta, hogy a nő beleköp a frissen megsült ételbe – írta a Smoking Gun, a rendőrségi jelentésre hivatkozva.

Rogers beszámolója szerint a pulttal szemben ült le, és jól látta, ahogy Amanda Engle a pizza felszeletelése közben ráköpött a neki szánt ételre. A rendőr azonnal szembesítette a nőt tettével, és rákérdezett arra, hogy tudja-e, ki ő, amire Engle rávágta, hogy „igen, Frank Rogers”. Rogers tavaly áprilisban tett feljelentést a nő ellen ittas vezetés vádjával.

A nő ugyan csak utasként ült az autóban, amit egy részeg sofőr vezetett, de Tennessee állam törvényei szerint az is bűnös ittas vezetésben, aki tudatosan hagyja, hogy valaki ittasan vezessen. Engle 350 dolláros pénzbüntetést kapott, valamint két napig tartó börtönbüntetést, egy év próbaidőre felfüggesztve.

A pizzás eset miatt a nő ellen rendzavarás („disorderly conduct”) vádjával indítottak eljárást, a Pizza Hut pedig azonnal kirúgta, miután megtudták, hogy mivel vádolják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik