Élet-Stílus

Pizzát kaptak arcukra a celebek

pizza (pizza)
pizza (pizza)

Egy skót restaurátor hírességeket ábrázoló pizzákat készít. Tésztáin többek között Anna Wintour, Rianna és Louboutin arca is felfedezhető.

A Glasgow-ban élő Domenico Crolla a pizzaművészetét egy Bruce Lee-képpel indította, s miután egy kedves köszönőlevelet kapott az egykori filmsztár lányától, Shannontól, úgy döntött, folytatja. Még több hírességet álmodott meg pizzafeltétnek: Rihanna, Beyonce, Cristiano Ronaldo, Sophia Loren és Dita Von Teese is egyaránt a pizzáira került. A legfrissebb kollekciójában pedig a divatvilág ikonjainak (Anna Wintour, Tom Ford, Louboutin, stb.) portréi szerepelnek.

Crolla és Tom Ford – Fotó: Northfoto

Crolla rendszerint sajtot és paradicsomszószt használ, hogy megvalósítsa a minél valósághűbb arcképet. Az elkészített remekművek fotóit pedig a Facebook- és Twitter-oldalára posztolja ki.

Véleménye szerint ugyanis a „haute couture” kifejezést (amelyet a divatvilágban a magas színvonalú, nemes kivitelű, egyedi gyártású divatcikkekre használnak) nemcsak a ruhákra kellene érteni, hanem bátran lehetne használni minden olyan egyedi termékre, amely kiváló minőségű, extrém módon figyelemfelhívó, az elkészítése pedig komoly kézi technikán alapul.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik