Közélet

Bestiálisan kínozták nevelői a 12 éves fiút

Késsel, baseball ütővel, villanyvezetékkel bántalmazta hónapokon át a saját testvére és annak felesége.

Egy parkban a padon aludt a 12 éves Jordan Gunn, amikor megtalálták a rendőrök a Washington államban fekvő Bremertonban, 2012 augusztusában. Kezein és lábain friss és elfertőződött sebek látszottak, ezért mentőt hívtak hozzá. A kórházban kiderült: az egész testét sebek, régebbi hegek, és sérülések borítják. A fiú a rendőröknek elmondta, hogy 27 éves bátyja, Brandon és annak 34 éves felesége, Viviana Gunn négy hónapon át, rendszeresen és brutálisan kínozták. A nő tárgyalása a múlt héten zárult, 31 éves börtönbüntetésre ítélték. Valószínűleg napokon belül a férfi is megkapja az ítéletét, szintén 30 év körüli büntetésre számíthat – írja a Daily Mail.

A haditengerészetnél szolgáló Brandon Gunn-t mindenhol megbízható, kiváló emberként ismerték. Az engedetlen rossz magaviseletű öccsét, Jordant épp azért küldte hozzá és feleségéhez az anyjuk, Atlantából, 2012 májusában hogy a fiatalabb fiú példát vegyen bátyjáról. Brandon és Viviana Gunn hivatalosan is gyermek gyámjai lettek, néhány héttel később pedig közölték, hogy a nevelés érdekében, egy ideig a család nem kommunikálhat a fiúval. Senki nem is halott róla, amíg négy hónappal később a rendőrök eszméletlen állapotban rá nem találtak.

A kínzások röviddel Jordan érkezése után kezdődtek, amikor a fiú belekeveredett egy lopási ügybe, aztán szinte mindennapossá váltak. A fiúnak hol azért kellett szenvednie, mert nem végezte el rendesen a házi munkát, hol más mondvacsinált okok miatt. Brandon és Viviana a leggyakrabban szigetelőszalaggal kötözte össze Jordan kezeit és lábait, a száját betapasztották és baseball ütővel, vascsövekkel, vagy villanyvezetékkel ütlegelték. Viviana gyakran vagdosta meg felforrósított késpengével, sebeibe pedig alkoholt öntöttek. Egy alkalommal, kalapáccsal átütöttek egy szeget a fiú tenyerén. Olykor napokra egy kutyaketrecbe zárták teljesen meztelenül, vagy a házuk pincéjébe dobták összekötözve, beragasztott szájjal. Ilyenkor a gyermek sem enni sem inni nem kapott. Többször gyógyszereket kellett beszednie, amitől nagyon fáradtnak érezte magát. Az utolsó alkalommal nevelői szigetelőszalaggal összekötözve, a karjainál fogva fellógatták a pincében és elmentek vásárolni. A fiúnak ekkor sikerül valahogy elrágnia szigetelőszalagot, és megszökni. Két hétig kóborolt magányosan az utcákon mire rátaláltak. Miután elég jól volt hozzá, a gyermeket visszaküldték az édesanyjához, Atlantába.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik