Közélet

Meghalt a brutálisan bántalmazott kétéves kislány

mento(1)(2)(960x640).jpg (mentő, OMSZ, TNOR)
mento(1)(2)(960x640).jpg (mentő, OMSZ, TNOR)

Péntek este meghalt a kórházban az a tápiószelei kislány, akit agyhalott állapotban szállítottak a mentők a Heim Pál Gyermekkórházba - értesült a Hír24 a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

A gyermek szerda este súlyos állapotban került kórházba. A mentők kiérkezésükkor légzés, vérkeringés nélkül találták, de akkor még sikerült újraéleszteni. Állapotáról teljes hírzárlatot rendeltek el.

Az ATV úgy tudja, a kislány szerdán otthon volt a nevelőapjával és a kéthónapos öccsével. A férfi állítólag nem tudja, mi történt a lánnyal, mert elmondása szerint ő a kisgyereket fektette le, amikor a konyhából csattanást hallott. A Hír Tv információi szerint kihallgatásakor a férfi többször is ellentmondásokba keveredett.

Úgy tudjuk, a családban három gyermek van. Néhány évvel ezelőtt települtek haza Romániából, és három évvel ezelőtt költöztek Tápiószelére. Pár hónappal ezelőtt aztán a férj elköltözött, a nőnek azóta új élettársa van.

A szomszédoktól és rendőrségi forrásokból is úgy értesültünk, a család rendezett körülmények között élt, senki nem tudja, mi történhetett.

Az ügyében eddig életveszélyt okozó testi sértés miatt folyt eljárás ismeretlen tettes ellen. Mostantól halált okozó testi sértés miatt folyik tovább a vizsgálat, de gyanúsítotti kihallgatás továbbra sem történt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik