Közélet

Szexelni akart egy zsúrkocsival a vonaton

zsúrkocsi (zsúrkocsi)
zsúrkocsi (zsúrkocsi)

Illetlen viselkedéséért a bíróság 100 órányi közmunkára ítélte a skót férfit.

Alkoholt és legális kábítószereket is fogyasztott a 25 éves Andrew Davidson, mielőtt teljesen elvesztette a kontrollt egy júliusi péntek délután az Aberdeenből Glasgowba tartó vonaton – írja a brit Metro.

A szemtanúk beszámolói szerint a fiatalember az utaskísérő büfé-kocsijához tántorgott és heves csípőmozdulatokkal szexuális aktus imitálva rajta az kiabálta: „Gyere meg akarlak csókolni, meg akarlak b..ni!” Közben megtapogatott egy útitárs nőt és megpróbálta megcsókolni az utaskísérőt. Aztán az arcára esett, simogatni kezdte a mellét és a nyelvét nyújtogatva kiabált arról, hogy mi mindent csinálna a pasijával.

A férfi viselkedése annyira rémisztő volt, hogy az utaskísérő a következő állomáson leszállt, és segítséget hívott.

Később a meghallgatásán a férfi elismerte, hogy zavart és pánikot keltett az utasokban a viselkedésével. Mivel a szexuális bűncselekmény vádját nem tartották vele szemben megalapozottnak, hétfőn 100 órányi közösségi munkára ítélték.

Davidson ügyvédje, Grant Bruce a lapnak elmondta, hogy a fiatalembernek fogalma sem volt róla, hogy mit tesz mert teljesen kiütötte magát. Megnyugtatásul közölte, hogy ügyfele annyira szégyenkezik az ügy miatt, hogy biztosan megtanulta a leckét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik