Élet-Stílus

Két hétig élt sörösüveggel az arcában – az orvosok nem vették észre

Egy svéd férfi állítólag négy orvosnál is járt, mire az ötödik végre észrevette az üvegdarabot.

Elképesztő történet érkezett tegnap Svédországból, ahol egy fiatal férfi 17 napot, vagyis több mint két hetet töltött az arcába ékelődött sörösüvegdarabbal, mert az orvosok, akiket felkeresett nem vették azt észre. Valószínűleg azért, mert egy bizarr testékszernek hitték. Nos, elnézve a férfi arcáról készült döbbenetes képeket, ezt igencsak nehéz elhinni…

Pedig a 23 éves Patrik Moberg azt állítja, négy orvost is felkeresett sérülésével, miután a szülinapi bulin, amin barátaival részt vett, elszabadultak az indulatok. Patrik szerint a hajó fedélzetére szervezett buli a végén vált kaotikussá a sok részeg vendég miatt. A biztonsági őrök próbáltak rendet tenni, többek közt úgy, hogy a problémás vendégeket egyszerűen kihajították a klubból. Így történt ezt Patrikkal is, akit az egyik őr először csak a klub elé rángatott, majd amikor méltatlankodni kezdett egy sörösüveggel le is ütött.

Mivel az arca erősen vérzett, Patrikot a hajóorvos elé vitték, aki összevarrta a sebét. Hiába jelezte Patrik, hogy valami keményet érez a seb belsejében, az orvos elküldte őt azzal, hogy az alvadt vért érzi. Néhány nappal később, amikor a seb még mindig erősen vérzett, a fiatal férfi újra orvoshoz ment. Itt ismét fertőtlenítették és újra varrták a sebet, de röntgent nem készítettek.

Összesen 17 nap telt el, mire az ötödik orvos, akit Patrik az állandó fájdalommal és a vérző sebbel felkeresett, megállapította, hogy egy a sebbe ragadt üvegdarab okozza a panaszokat. Patrikot azonnal megműtötték, azóta lábadozik és mint mondja, nem haragszik senkire. “Ami történt, megtörtént, biztosan vannak emberek, akik nálam sokkal rosszabbul jártak” – mondta az Aftonbladet című lapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik