Közélet

Videóra vették ámokfutásukat az M7-esen

250-nel száguldanak az autópályán. Jobbról előznek, a záróvonalon át, a leállósávban. A sofőr még gumikesztyűt is húz, hogy kevésbé izzadjon a tenyere.

A videót január 7-én töltötték fel a YouTube-ra, de a Kiss Béla néven regisztrált felhasználó már a leírásban hangsúlyozza, hogy semmi köze a felvételhez, ő csak lementette, miután korábbi változatát törölték a legnagyobb videómegosztó portálról.

A felvételről mindössze annyit tudni, hogy biztosan nem friss, a szereplők ugyanis rövidnadrágban és trikóban, zenét bömböltetve ámokfutnak az M7-esen Budapest felé. A záróvonal sem zavarja őket, jobbról, 200-250 kilométer per órás sebességgel szlalomoznak az autók között. 3:05-nél gumikesztyű és kesztyűtartóba dobott gázpisztoly is előkerül:

A belsoseg.blog.hu találatáért köszönet a Cink.hu-nak.

A rendőrség az eset kapcsán szerda délután közölte, a felvételt első alkalommal 2010. július 28-án, azaz több mint három év öt hónapja töltötték fel a világhálóra. Akkor nyomozást indítottak, azonosították a felvételen szereplőket, kihallgatták az autó tulajdonosát a sofőrt is.

“Az eljárás során rendelkezésre álló adatok, információk, szakértői vélemények alapján a rendőrség megállapította, hogy a felvétellel kapcsolatban szóba jöhető szabálysértések, bűncselekmények részben elévültek, részben nem valósultak meg. A felvétel ismételt feltöltése kapcsán a rendőrségnek – az előzőek alapján – további feladata nincs” – írják.

Olvasói sztorik