Közélet

Százzal maszturbált anyaszült meztelenül

Egy angol férfi az autópályán követte el ezt a mutatványt.

A 49 éves Neal Marshall bűnösnek vallotta magát a közerkölcs megsértése vádjában: óránként száz kilométeres sebességgel hajtott az autópályán, anyaszült meztelenül, egyik kezével a kormányon, másikkal pedig… nos, nyilván a sebváltót kereste.

Ügyfelem elragadtatta magát” – nyilatkozta Marshall ügyvédje. “Ez persze nem mentség, de megmagyarázza, hogy miként került ebbe a helyzetbe. A történteket rettentően sajnálja, nem akarta mutogatni magát.

Mint kiderül, ez nem az első eset: 2008-ban már egyszer elítélték a sebesség szerelmesét. Erre való tekintettel a bíróság az ötvenezer forintnyi pénzbüntetés mellett 12 hónapnyi közösségi büntetéssel és 12 hónapnyi pártfogói felügyelettel értékelte a produkciót.

 

Tilos!

Jeremy Clarkson és Richard Hammond 50 km/h-val lépték túl Franciaországban a sebességhatárt, ezért automatikusan három hónapos eltiltást kaptak a vezetéstől. A gond csak annyi, hogy mindezt a Top Gear autósműsor felvételein csinálták, miközben autókat tesztelték – hiába, a törvény nagy úr. És akkor a TEK és Brad Pitt zombiölő fegyverei kalandjairól még nem is hallottak a gallok.

Szaud-Arábiában bármilyen sebességgel tilos vezetni – nőknek. Mint ahogy zenét tanulni állami iskolákban, koedukáltan enni éttermekben, disznóból készült ételt enni, piros dolgokat viselni Bálint-napon, nőknek sportolni vagy tornaórára járni, avagy engedély nélkül utazni. És bármilyen mozi is tilos – ezek mind a muzulmán hagyományokból és parancsolatokból erednek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik