Közélet

Félreértés miatt tették tönkre a Facebookon

fekez (fekez)
fekez (fekez)

Egy agresszív autós szabálytalankodott a sztrádán, a netre került felvétel alapján megtalálták az autót, de annak tulajdonosa helyett egy ártatlan ékszerész kapott hideget-meleget a neten.

Egy belga kisteherautós nehezményezte, hogy egy autó jobbról suhant el mellette az autópályán, rávillantott, emiatt a szabálytalankosó sofőr többször befékezett előtte. A kisteherautós annyira megijedt, hogy az első kijárón elhagyta a sztrádát.

Az életveszélyes autópályás konfliktusról videó készült, az hamar elterjedt a neten és a felvételek alapján megtalálták a kocsit egy ékszerbolt előt parkolva – gyanúba keverve az üzlet tulajdonosát. A népharag az ártatlan ékszerészre zúdult. Gengszternek kiáltották ki, megfenyegették, tojással dobálták meg a kirakatát és azt mondták, soha többet nem vásárolnak nála.

“Lerombolták a jóhíremet, tönkretették a családomat, megtapasztaltam, mire képes az internet 5 óra alatt” – panaszolta a férfi.

Most a rendőrség nem is csak az ámokfutós autóst keresi, hanem a becsületsértőket is – derül ki az RTL híradásából.

Itthon is kering most sztrádás ámokfutókról egy videó.  250-nel száguldanak, jobbról előznek, a záróvonalon át, a leállósávban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik