Közélet

Leugrott egy férfi a gyulai szálloda kilencedik emeletéről

rendőrség, helyszínelés (rendőrségi helyszínelés, )
rendőrség, helyszínelés (rendőrségi helyszínelés, )

Az áldozat kivett egy szobát, majd nem sokkal később öngyilkos lett. Az ügyben közigazgatási eljárás folyik.

Az eset még hétfőn történt, a férfi egy gyulai szállodából vetette ki magát. Az áldozat kilenc emeletet zuhant és szörnyethalt – írja a beol.hu. A megyei lap információi szerint az áldozat nem sokkal korábban jelentkezett be a hotelbe, kivett egy szobát majd öngyilkos lett.

Az információt a rendőrség megerősítette, az ügyben közigazgatási eljárás folyik.

Tavaly novemberben egy budapesti szállodában vetett véget életének egy férfi. Egy belvárosi szálloda ablakán ugrott ki meztelenül és a Rákóczi út és a Blaha Lujza tér közötti útszakaszra zuhant, az autók közé. Ő egy pár percig még életben volt, ám a mentők már rajta sem tudtak segíteni.

Miért vesznek ki szobát?

Régebben az öngyilkosok felmásztak egy magas pontra, és onnan fenyegetőztek leugrással – aztán vagy ugrottak, vagy nem. A tavaly novemberi budapesti (amúgy a férfi szegedi származású volt), illetve a mostani gyulai eset között is az a közös elem, hogy az áldozatok kivettek egy hotelszobát. Vajon miért? Így akartak még egy fricskát adni a fogyasztói társadalomnak, az elérhetetlen és frusztráló gazdagságnak? Vagy azt gondolták, így nagyobb port kavart fel az ügyük? S vajon mit szólnak ehhez az esethez a szállodák? Önt befolyásolná egy ilyen eset abban, hogy egy érintett szállodában venne ki szobát vagy nem?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik