Közélet

Meztelen férfi halt meg a Blaha Lujza téren

blaha lujza tér (blaha lujza tér, )
blaha lujza tér (blaha lujza tér, )

Egy szállodai szobából ugorhatott ki az úttestre.

Úgy tudjuk, a mentősök minden igyekezete ellenére sem sikerült megmenteni azt a férfit, aki egy szálloda ablakából ugorhatott ki meztelenül a Rákóczi útra, a Blaha Lujza tér és a Keleti pályaudvar között.  Olvasónk jelezte, hogy az Erzsébet híd irányába járó hetes buszok megállójának magasságában már fekete fóliával takarták le a vélhetően öngyilkosságot elkövető férfit.

Az ügyben várjuk a hivatalos rendőrségi közleményt.

Frissítés!

Közben megkaptuk a rendőrség roppant információdús közleményét. Mindössze annyit közöltek, hogy “az eset kapcsán közigazgatási eljárás indult”.

Frissítés 2!

A Balhánál meghalt férfi feltehetően egy szállodából zuhant ki a Rákóczi útra, a Blaha Lujza tér és a Keleti pályaudvar között. A Hír24 információi szerint a zuhanás után a kocsisor azonnal megállt, és egy fiatalember odarohant a fekvő férfihez . Úgy tudjuk, hogy ekkor még pár percig adott életjeleket, hörgött. A közeli hotelből is kifutottak páran és egy fehér takaróval (lepedővel?) letakarták a testét.


A meztelenül heverő holttest (Fotó:Hír24)

A mentők pár perc alatt kiértek a helyszínre, levették a takarót a férfiről és próbálták menteni, de ez nem sikerült. Úgy tudjuk, a rendőrök is szinte azonnal ott voltak, lezárták az utat és terelték a forgalmat.

Az elhunyt férfi végül két órán át feküdt az úton, amíg tartott a halottszemle.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik