Közélet

Haldokló nőt raboltak ki egy gyorsétterem parkolójában

taco bell kansas (gyorsétterem, taco bell, usa)
taco bell kansas (gyorsétterem, taco bell, usa)

Valószínűleg tizenévesek fosztották ki hihetetlen érzéketlenséggel az agyvérzés áldozatát.

Danielle Zimmerman, 43 éves családanya vacsoráért ment december 29.-én a kansasi Wichita-ban. Az autósokat is kiszolgáló, Taco Bell gyorsétterembe hajtott, leadta a rendelést, és hirtelen rosszul lett. Végzetes agyvérzést kapott, elveszítette az eszméletét. Mire egy kiszolgáló az autójához ért, hogy megnézze miért nem válaszol, ismeretlen tettesek benyúltak a nő autójának ablakán, és elvették a táskáját, a pénztárcáját, a mobiltelefonját, sőt a jegygyűrűjét is lehúzták az újáról –írja egy helyi lap.

A nőt hamar kórházba szállították, de már nem tudtak segíteni rajta, másnap délelőtt meghalt. Danielle Zimmerman 21 éve élt boldog házasságban, férjével egy 13 és egy 18 éves fiút neveltek. A lap december 31-én beszélt a sokkos állapotban lévő apával: „Felfoghatatlan, hogy valaki ahelyett, hogy a segítségére sietett volna egyszerűen kirabolta. Ami leginkább felháborít, az a jegygyűrű, hogyan lehetett képes valaki egyszerűen lehúzni az újáról?”

Danielle Zimmerman eltűnt jegygyűrűje

A táskát, a nő irataival és családi fotóival a bűncselekmény helyszínétől nem messze, gyerekek találták meg a hétvégén, majd a rendőrség hétfőn jelentette be, hogy letartóztattak két feltételezett elkövetőt. Harmadik társukat, aki a bűncselekmény során a menekülésre használt ezüstszínű autót vezette, még keresik, a nyomravezetőnek 2500 dollár (kb. 550 ezer forint) jutalmat tűztek ki. Mivel az elfogott gyanúsítottakat még nem vádolták meg nem adták ki nevüket a sajtónak. Az újság a letartóztatás napján a helyi börtönbe szállított bűnözők listáját alapul véve biztos benne, hogy két, többszörösen büntetett előéletű, 19 éves fiú fosztotta ki a haldokló asszonyt. A letartóztatás során előkerült néhány a nőtől ellopott holmik közül, a jegygyűrű azonban még nem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik