Közélet

10 centis pengével a fejében kért segítséget az utcán

Bal halántékában egy késsel maradt életben egy brazil földműves, akit a kórházba szállítása után megoperáltak, és már lábadozik.

A 40 éves férfi Bauruban került kórházba. A Sao Paulo-i rendőrség nyilvánosságra is hozott róla egy fotót, valamint azt a Röntgen-felvételt, amelyen a földműves feje látható, benne a 10 centiméteres pengével – jelentette a G1 brazil hírportál.

A férfi az utcán a járókelőktől kért segítséget, és magánál volt, amikor végül kórházba került, még beszélni is tudott azokkal a rendőrökkel, akik bevitték.

A hétfői sikeres műtétet követően a férfi látható szövődmények nélkül lábadozik – közölte a kórház. A földműves azt állította, öngyilkos akart lenni, ehhez kellett a kés. Az ügyet vizsgálja a rendőrség.

Tavaly nyáron egy olyan brazíliai földművesről szóló hír járta be a világsajtót, aki több mint 50 kilométert tett meg hasában egy láncfűrésszel, mire végre megműtötték.

Tavaly októberben egy kínai férfiről készült kép járta be a világot, aki egy fejébe fúródott késsel sétált be a kórházba, csöndben kivárta a sorát, majd fellépcsőzött az elsőről az ötödik emeletre.


Fotó: AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik