Közélet

Békülni akart a nő, ledöfte a párja

A férfi féltékeny lett, a konyhába rohant és felkapott egy kést. A nő éppen sétált felé, amikor rátámadt.

Vádat emelt az ügyészség egy férfi ellen, aki tavaly októberben leszúrta volt élettársát – közölte a Somogy Megyei Főügyészség. A szurkálónak életveszélyt okozó testi sértés miatt kell felelnie.

A vádirat szerint a pár évekig élt együtt, és bár szakítottak, a nő heti rendszerességgel látogatta egykori kedvesét. Mindketten ittak, ilyenkor gyakran előfordult, hogy összeverekedtek.

A tragédia napján is együtt iszogattak egy kaposvári presszóban, majd a vádlott lakására mentek. Velük tartott egy hajléktalan férfi is.  Az egyébként is féltékeny természetű és egyre részegebb támadó számon kérte az asszonyt, így veszekedés robbant ki közöttük.

A férfi elviharzott, a konyhába sietett, ahol felkapott egy 20 centiméter pengehosszúságú kést, majd a szobába ment volt párja után. A nő éppen békülni próbált vele, amikor egy határozott, közepes erejű mozdulattal hasba szúrta a felé tartó asszonyt.

A történtek utána a támadó értesítette a mentőket. Az áldozat életveszélyes állapotban volt, az ügyészség szerint ha nem kap rövid időn belül orvosi segítséget, meghal.

A szurkáló azóta is előzetes letartóztatásban van. Az ügyész végrehajtandó szabadságvesztést és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozott.

A férjem kissé féltékeny…

És ilyesmikre képes…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik