Közélet

Az év öt legjobb orosz videója

Hihetetlenül segítőkész sofőrök, meteorrobbanás, megbüntetett keménykedő tuningautós, házfalon mászó ijesztő lény és elképszetően szerencsés emberek.

Oroszország elképesztő videófelvételekkel adományozta meg idén a világ internetezőit, és lapunk olvasóit is, leginkább az orosz autókban már szinte kötelezően ott lévő szélvédőkameráknak köszönhetően. Íme, az idei év öt legnépszerűbb felvétele.

5. Amikor egy hajszálon múlik az élet.

Több mint kétezer ajánlással és 824 megosztással az ötödik helyen áll ez a szélvédőkamerás összeállítás emberekről, akik már második születésnapjukat is megünnepelhetik minden évben.

 

4. A bizonyíték arra, hogy nem minden orosz autós agresszív állat.

Az egész világot bejárta az alábbi összeállítás, amely bizonyítja, hogy a kedvesség, segítőkészség és a másikra való odafigyelés Oroszországban sem hiányzik az emberekből. Az emberiségbe vetett hit visszaállítására képes kis összeállítás több mint ötezer ajánlásával és 1541 megosztással a negyedik a listánkon.

 

3. Videók az orosz meteorrobbanásról

A februárban az Oroszország középső részén becsapódott, és a levegőben felrobbant meteor érkezéséről rengeteg mobiltelefonos és szélvédőkamerás felvétel készült, és több embernek is sikerült videóra vennie, amikor a robbanás hangja eléri a földfelszínt, ahova olyan erővel érkezett, hogy megremegtette a házakat és ablakokat tört be, nem kis pánikot okozva. A több videót is tartalmazó cikkünket 1665-an osztották meg, és majdnem négyezren ajánlottak, ezzel a harmadik helyen áll. Ide most csak egyet emeltünk ki, a többit ide kattintva lehet megnézni.

 

2. Ijesztő óriáslényt filmeztek egy házfalon

Nagy sikert aratott olvasóink közt ez a novemberi felvétel, amelyen máig nem tudjuk, hogy pontosan mit is lehet látni. A mítoszok egyik gonosz éjszakai lénye? Mutáns ember emelethosszú végtagokkal? Anorexiás pókember? Esetleg egy földönkívüli lény? Az biztos, hogy őrülten rémisztően néz ki. 1791 ajánlással és nyolcezer ajánlással került a második helyre.

 

1. A keménykedő tuningautós büntetése

Egyértelműen ez a videó volt az, amelyik az Oroszországból érkezett felvételek közül a legjobban megmozgatta olvasóinkat. Majdnem tízezren ajánlották ismerőseiknek, és 2091-en osztották meg a videót, amelyben egy tuningautós nagyon magabiztosan ment kötekedni, de csúnyán elszámította magát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik