kék villogó (rendőrség, mentő, tűzoltó, )
Közélet

Halálos gázolás a 49-es úton

Úttesten fekvő férfit gázolt halálra egy személyautó a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ökörítófülpös külterületén kedd este - közölte honlapján a rendőrség. Az érintett útszakaszt lezárták.

Az eddigi információk szerint egy személygépkocsi sofőrje későn észlelte, hogy az úttesten egy ember fekszik és áthajtott rajta. A 66 éves porcsalmai férfi – aki eddig tisztázatlan okból került az úttestre – a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség a főutat teljes szélességében lezárta és megkezdte a helyszínelést. Mivel az útlezárás több órán át is tarthat, ezért az arra közlekedőket arra kérik, hogy lehetőleg kerüljék el az érintett útszakaszt.

A személygépkocsival közlekedők terelése mindkét irányból megoldott, a csengersimai magyar-román határátkelőhelyre tartó, illetve az onnan érkező tehergépkocsik azonban a pihenőhelyeken kényszerülnek várakozni. A határon belépő teherautók vezetői az átkelőhelyen kapják meg a tájékoztatást.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.