Közélet

Rabokkal szeretkezett a női börtönbe zárt transznemű férfi

A magát férfi testbe zárt nőnek tartó, és a nemváltoztató műtét előtt álló elítélt kihasználta még meglévő férfiasságát.

A 22 éves Paris Greent (korábbi Peter Laing) 18 évig tartó börtönbüntetésre ítélték Skóciában egy két barátjával elkövetett emberölés miatt. A három huszonéves fiatal egy vita után ölte meg a 45 éves Robert Shanklandot, akit a vád szerint meg is kínoztak. Mindannyian 18 évet kaptak, de a férfinak született Paris Green büntetését egy női börtönben kezdhette meg, mert transznemű, azaz lélekben nőnek tartja magát.

Annak ellenére szállították Skócia egyetlen csak nőket fogva tartó börtönébe, hogy még nem végezték el rajta az őt testben is nővé változtató műtétet. Green a Daily Record információja szerint ki is használta, hogy még megvolt férfiassága, és több nővel is összefeküdt a rácsok mögött. A lap úgy tudja, hogy Green mindössze öt hetet töltött el a női börtönben, és már el is távolították onnan, miután a rabokkal történt szexről értesültek a börtön őrei.

Greent egy másik börtönbe vitték, ahol ugyan továbbra is nők között lesz, de ott felkészültek arra, hogy szigorúbb ellenőrzés alatt tartsák. Egyébként a lap megemlíti, hogy nemváltoztató műtétjét a brit adófizetők pénzéből a társadalombiztosítás fogja állni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik