Közélet

Megússza a büntetést a puszilkodó hatéves

gyerek (gyerek)
gyerek (gyerek)

Miután az amerikai közvélemény hatalmas felháborodással reagált a kisgyerek elleni vádakra, az iskola meghátrált.

Ahogy arról két napja a Hír24 is beszámolt, a coloradoi Cañon City egyik iskolája szexuális zaklatásért felfüggesztéssel büntetette az iskolában Hunter Yeltont, egy hatéves kisfiút, mert megpuszilta az egyik osztálytársát. Az esetet címlapon hozta az egész amerikai sajtó, és az emberek döntő többsége óriási felháborodással reagált az iskola döntésére, hogy szexuális zaklatónak bélyegezték a hatéves kisfiút.

Az elsöprő erejű közfelháborodás után az iskola végül visszakozott, és visszavonták a fiúra kiszabott felfüggesztést, és már nem bélyegzik szexuális zaklatásnak tettét – jelentette a CNN. Így a vád nem fog felkerülni a kisfiú iskolai kartonjára, amely végigkíséri iskolai tanulmányait.

Közben megszólalt a kislány anyja, Jade Masters-Ownbey is, aki teljes mellszélességgel kiállt az iskola eredeti döntése mellett. A nő a keresztény szerelemről szóló („a tartós párkapcsolat az, amelyik Krisztus köré szerveződik”) posztokkal teli Facebook-oldalán dicsérte az iskola döntését, és még a vádak visszavonása előtt kijelentette, hogy a hatéves fiú igenis SZEXUÁLISAN ZAKLATTA (így írta, csupa nagybetűvel) kislányát, és megköszönte az iskolának, hogy megvédték gyermekét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik