Közélet

Szexuális zaklatással vádolnak egy hatéves kisfiút

Hunter Yelton (szexuális zaklatás, iskolai büntetés, kiskorú, usa, )
Hunter Yelton (szexuális zaklatás, iskolai büntetés, kiskorú, usa, )

Az iskolát nem érdekli, mennyire abszurdnak néz ki az ügy.

Szexuális zaklatásért felfüggesztéssel büntetették az iskolában Hunter Yeltont, egy hatéves kisfiút, mert megpuszilta az egyik osztálytársa arcát a coloradoi Cañon Cityben – jelentette a WPTV.

A gyermek édesanyja megdöbbent az iskola értelmetlen szigorán, hiszen semmi rossz nem történt: a megpuszilt kislány és a szülei sem gondolták, hogy bármi bántó lenne a dologban. Az iskola vezetése mindennek ellenére ragaszkodik ahhoz, hogy a gyermek szigorú büntetést kapjon, ami rákerül az iskolai kartonjára és végigkíséri majd tanulmányai során.

A nő más utat nem látva a sajtóhoz fordult: egy helyi hírcsatornának írta meg történetét. Elmondta, hogy nem ez az első eset: a fiát büntették már meg „fegyelmi problémák miatt” ugyancsak egy pusziért, ami ellen szintén nem tiltakozott a kislány, aki kapta.

Amikor az újságírók keresték meg iskolát a kérdéssel, hogy miért akarják a szexuális zaklatás bélyegét rásütni egy 6 éves gyerekre ugyanazt a csökönyös választ kapták: az iskola szabályai egyértelműek, a fiú pedig már visszaeső bűnösnek számít, így ideje, hogy szigorú büntetéssel tereljék őt a helyes útra.

Az iskola vezetőségének talán el kellene gondolkodnia azon, hogy a gyerekek számára mégsem annyira egyértelműek a furcsa szabályok, ezért jó lenne ha Cañon Cityben is előadást tartana Szexuális Zaklatás Panda…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik