Közélet

Rendőrkutyát harapott egy meztelen férfi

Az őrülten rohangáló pucér férfira egy benzinkútnál eresztették rá a harcias kutyát, de a férfi nem ijedt meg.

Amikor Todd Zahlmann rendőr társával, a Lobo nevű kutyával együtt kiérkezett a utahi West Valley City egyik bevásárlóközpontjához, a teljesen meztelen Erasmo Garcia-Serna őrülten rohangált fel és alá a kútnál, és a benzintöltőket rángatta – jelentette a KUTV. Zahlmann hiába parancsolta a földre a pucér férfit, azzal fenyegetve, hogy ráereszti a rendőrkutyát, a férfi nem engedelmeskedett.

Ekkor rá lett szabadítva a kutya, de a férfit még az sem késztette megadásra, hogy Lobo jól mellkason harapta. Zahlmann elmondása szerint a pucér férfi magához rántotta az ebet, majd harapdálni kezdte az állat nyakát. A pucéron randalírozó férfit végül a közben kiérkező többi rendőr segítségével sikerült lefogni, miután elektromos sokkolóval megbénították.

Garcia-Serna ellen több vádat is emeltek az eset miatt. A bírósági iratokból a KUTV cikke szerint nem derült ki, hogy a férfi valamilyen tudatmódosító hatása alatt állt volna az eset idején, és a rendőrség egyelőre nem tudja, hogy mi okozta a furcsa viselkedését.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik