Közélet

Meztelenül futni a rendőrök elől, rossz ötlet

Főleg férfiként, egy pár tűsarkúban.

Egy kivételesen energikus partyarcot fogott el a rendőrség szerda reggel a georgiai Augustában. Reggel fél nyolckor kocogóktól érkezett bejelentés, hogy egy meztelen férfi futkorászik fel és alá egy belvárosi parkban. Amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, megpillantottak egy megtermett, szakállas férfit, amint egy rózsaszín bugyit próbál meg magára rángatni. Egy egész szettnyi női ruha volt nála, egy hozzáillő lila retiküllel. Kicsit nehezen mozgott, mert tűsarkú cipő volt rajta, amikor meglátta a rendőröket, mégis megpróbált elmenekülni – írja a helyi lap.

A hivatalos jelentés szerint a férfi fenyegetően, a rendőrök felé kezdett futni, ezért egyikük sokkolót, míg társa gumibotot rántott. Utóbbinak sikerült leteríteni a meztelen támadót: a bottal elgáncsolta. A férfi kezét hátrabilincselték, akinek azonban ez sem szegte kedvét, felpattant és ismét futásnak eredt, így a rendőrök kénytelenek voltak a lábait is megbilincselni.

Lake Olmstead Park, itt randalírozott Lloyd
(forrás: Google Street View)

Amikor a táskát kiürítették kiderült, mire a nagy sietség: a férfinél jó adag kokaint és marihuánát találtak. Mikor a férfit később a 28 éves Jermaine Lloydként azonosították, kiderült, hogy volt már egy hasonló, de akkor számára szerencsésebben alakuló ügye. Alig két héttel korábban megállították az autóját, mert kis híján felhajtott egy járdaszigetre. Amikor azonban a rendőrök közölték vele, hogy velük kell mennie a kapitányságra a férfi futásnak eredt és kereket oldott. Persze akkor könnyebb dolga volt, nem tűsarkú volt rajta.

Az autóban szintén volt némi kokain és fű, így a férfinek több alkalommal elkövetett kábítószer-birtoklásért kell felelnie, és azért is, amiért olyan állhatatosan próbált ellenállni a letartóztatásnak.

Ami a letartóztatás után következik

A rendőrségre szállítás után az előállítottról hivatalos rendőrségi fotó készül. Ezekből láthatunk egy csokorra valót, mégpedig a viccesebb fajtákból – volt akit tigriscsíkosan, pulikutyaszerű frizurával, félig megborotválva, (vagy ahogy a cikk főhősét) női ruhában kaptak le a zsaruk. Jó böngészést!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik