Közélet

Eltévedt a rendőrségi parkolóban a részeg autós

Nem kellett messzire menniük a rendőröknek, hogy fülön csípjenek egy ittas vezetőt.

A 23 éves amerikai férfi csak haza akart menni a barátjánál italozással eltöltött éjszaka után a connecticuti Glastonbury városában, de otthonának még csak a közelébe sem jutott. A férfi ugyanis még a parkoló kijáratát sem találta meg. Percekig tartó bénázása pedig feltűnt a rendőrségnek. Ugyanis a kérdéses parkoló a rendőrséghez tartozott – írta az NBC a helyi rendőrség közleményére hivatkozva.

Chibuikem S. Onyebuchi szombat hajnali fél hatkor végrehajtott akcióját a rendőrségi térfigyelő kamera is rögzítette, de azt legnagyobb sajnálatunkra nem hozták nyilvánosságra. Pedig nagyon megnéztük volna, ahogy eltévedve kering a kijáratot keresve. Egyébként végül feladta, de még a parkolás sem ment neki. Ahelyett, hogy egy szabad helyre állt volna be, szépen leparkolt az egyik bejárat előtt.

A rendőrség közlése szerint a 23 éves férfi korábban már kétszer is elítélték ittas vezetés miatt és nem is vezethetett volna, mert jogosítványa az eset idején be volt vonva. Most újra mehet majd a bíróság elé ittas vezetés vádjával, amihez már a vezetői engedély nélküli vezetés vádját is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik