Közélet

Ollóval szúrta herén a kuncsaftot a borbély

borbély (borbély, borotválás)
borbély (borbély, borotválás)

A nyomaték kedvéért ököllel be is mosott neki egyet.

Érzékeny lehetett a kritikára az a seattlei borbély, aki egy hajvágó ollóval támadt a szalon egyik vendégére, amikor az arra kérte, hogy fejezze be a viccelődést. De az is lehet, hogy szimplán a bajt kereste.

A rendőrségi jelentés szerint a borbély szította a konfliktust – írja egy helyi hírportál. Az áldozat hajat vágatni ment az üzletbe, és a fodrásza már majdnem be is fejezte a munkát, amikor egy másik, szintén az üzletben dolgozó borbély elkezdett viccelődni, a vendég rovására. A férfi nem tudta mire vélni a dolgot, mint a rendőröknek később elmondta, bár látta már a heccelődő borbélyt a környéken, nem barátok, vagy ismerősök, ennek ellenére az többször lépett már fel ok nélkül támadóan vele szemben.

Ebben az üzletben történt a támadás (forrás: Google Street View)

Ebben az esetben is, mondja a vendég, amikor végre kész lett a hajvágás, felállt és szólt a viccelődő borbélynak, hogy fejezze be a tréfálkozást. Erre az dühbe gurul és rátámadt: lökdösni kezdte és azzal fenyegette, hogy ha nem hordja el magát megöli. Aztán egy hegyes hajvágó ollóval a férfi hasa felé döfött, de nem találta el, és a második szúrása elcsúszott: az olló az áldozat nadrágján áthatolva megsebesítette a heréit. A férfi kimenekült az üzletből, mire a borbély utána ment, s a nyomaték kedvéért ököllel még az arcába vágott. Mikor az áldozat végre kocsiba szállt és elhajtott, hívta a rendőrséget, a kiérkező járőr azonban már csak a bezárt borbélyüzletet találta a helyszínen.

Az áldozat szerencséjére a seattlei borbély nem volt annyira profi, mint londoni kollégája Sweeny Todd. Ha vele akadt volna össze biztosan nem ússza meg élve…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik