Közélet

Túl jól sikerült a vécés szívatás!

Hozzáragadt a deszkához egy nő, a mentőknek kellett leszedni róla.

Higgye el, ez tényleg ne vicces! Nem egy rajzfilmben, vígjátéknan történt, egy nőt tényleg odaragasztott valaki egy nyilvános toalett deszkájához. Ilyanna De La Keur a családjával ment vásárolni egy barkács áruházba Georgiában. A negyven éves nő kiszaladt a mosdóba leült, de dolga végeztével nem tudott felállni: egy humoros kedvű mókamester bekente pillanatragasztóval a deszkát – írja a Daily Mail.

Az áldozat fél órán keresztül kuporgott a fülkében, mire egyáltalán észrevették, hogy valami nem stimmel és a kellemetlen része még csak ez után kezdődött: mentőt kellett hívni. Az orvos és az ápoló már egy kisebb, érdeklődő tömeg és természetesen kamerák előtt próbálta lefeszegetni a deszkát a nő hátsófeléről. A ragasztóval együtt a nő bőréből is jókora darab lejött. Kis híján két héttel az események után még mindig nehezére esik ülni vagy állni, a gonosz tréfa ismeretlen kiagyalójának pedig azt üzeni, hogy „ez egyáltalán nem vicces.”

A rendőrség nyomozást indított az ügyben: a biztonsági kamerák felvételeit elemzik és szemtanúkat keresnek.

Sokszor hallottuk már, hogy nem érdemes a nyilvános vécékkel közelebbi kapcsolatba kerülni, rájuk ülni. Ennek oka általában az ülőkén hemzsegő baktériumban keresendő, de nem árt egyéb kártevők nyomaira is odafigyelni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik