Közélet

Futtató lehetett a 6 éves fiát leszúró apa

A hirtelen haragú, rendkívül agresszív férfit a helybéliek és a polgárőrök is jól ismerték – írja a Blikk.

„Lányokat futtatott, a pénzét meg elkaszinózta, ha épp nem kábítószerre herdálta el” – mesélt a Blikknek a gyermekgyilkos viselt dolgairól egy mezőtárkányi lakós. A rendőrség ezt az információt azonban nem erősítette meg. Mint elmondták, „az eljárás során a rendőrség minden felmerülő információt ellenőrizni fog, azonban erről egyelőre nem adhatunk részletes tájékoztatást az üggyel kapcsolatban.”

„Ez az ember többet volt börtönben, mint a rácsokon kívül. Legutóbb, ha jól tudom, súlyos testi sértés miatt vitték be, ami nem meglepő, mert megszámlálni nem lehet a bunyókat, amelyekben részt vett” – mondta el a lapnak egy köztiszteletben álló mezőtárkányi férfi, aki még nagyon is élénken emlékszik T. Györgyre. A hirtelen haragú, rendkívül agresszív férfit a helybéliek és a polgárőrök is jól ismerték.

Mezőtárkányban, ahol korábban élt, mindenki megkönnyebbült, amikor T. György másfél éve elhagyta a falut, és Egerbe költözött, ahol szintén hamar rossz híre lett. A környékbeliek szerint kiszámíthatatlan volt, és ha nem tetszett neki valami, azonnal ütött, vagy ordítva káromkodott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik