Közélet

Gyerekeit vádolja a szexszörnyeteg apa

eroszak(960x640)(1).jpg (erőszak, ököl, )
eroszak(960x640)(1).jpg (erőszak, ököl, )

A szigetszentmiklósi férfi egyáltalán nem szégyenkezik, sőt, szerinte gyerekei csak kitalálták a szörnyű rémtetteket, így állva bosszút rajta ás párján, amiért nevelőszülőkhöz kerültek.

A szigetszentmiklósi gyermekgyalázó szülők rémséges tettéről novemberben számoltunk be. A férfi és a nő állati sorban tartotta 8, 9 és 10 éves gyerekeiket: rendszeresen éheztették őket, rovarokkal, patkányhússal, fekáliával etették, verték és gyakorta megerőszakolták őket. A Blikk korábban arról írt, az asszony pszichés betegségekben szenved, így akár meg is úszhatja a büntetést.

A nő egyébként nyolc gyermeknek adott életet, a nyolcadik gyermekével volt terhes, amikor a rendőrség őrizetbe vette őket lakihegyi otthonuknál. Ekkor már csak három gyermek volt náluk, a többieket már korábban állami gondozásba vették.

A gyerekek élete pokol volt – a családsegítő és jóléti szolgálat emberei azonban ebből semmit sem vettek észre. A kicsik azt mondták, azóta kínozták őket, amióta az eszüket tudják.

Tagad és bosszút sejt

Ehhez képest az apa – a Bors információi szerint – a rendőröknek azt vallotta, a gyerekek azért vallottak ilyen szörnyűségekről, mert nehezményezték, hogy nevelőszülőkhöz kerültek. A lapnak a férfi ügyvédje hangsúlyozta, védence korábban nem volt büntetve, meglehetősen nehezen viseli az előzetes letartóz­tatást.

A lap által megkérdezett szakértő ugyanakkor úgy véli, valószínűtélen, hogy a három gyermek ilyen szörnyűségeket találjon ki a szüleivel szemben.

Az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala mindenesetre vizsgálatot kezdeményezett a történtek kapcsán. A hatóság a helyi családsegítő és gyermekjóléti szolgálatot, továbbá a területi gyermekvédelmi szervet kereste meg.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik