Közélet

A nő megúszhatja gyerekei megerőszakolását

pedofil(2)(1)(1)(960x640)(1).jpg (pedofil)
pedofil(2)(1)(1)(960x640)(1).jpg (pedofil)

A Blikk szerint az asszony pszichés betegségekben szenved.

A lap információi szerint az asszony, akit férjével együtt azzal vádolnak, hogy három kiskorú gyermeküket kínozták és meg is erőszakolták, pszichés betegségekben szenved. A szakértő szerint nem biztos, hogy tudta, mit tesz, amikor a borzalmas rémtetteket saját gyermekei ellen elkövette.

A Blikknek rendészeti forrása elárulta, hogy pszichológus vizsgálta az elkövetőket s a gyermekeket is. Az apa pszichéje egészséges, tudatában kellett lennie tetteinek, addig ezt feleségéről nem tudta minden kétséget kizáróan kimondani az elmeszakértő.

A gyerekeknél okozott pszichés sérülések mindhármuknál másként jelentkeznek. Egyikőjük nem akar tudomást venni a borzalmakról, s úgy viselkedik, mintha nem történt volna meg. Testvérét a kínzás zárkózottá, befelé fordulóvá tette.A lap úgy tudja, a gyermekek, annak ellenére, hogy mindkét szülő bántalmazta őket, apjukra jobban neheztelnek, sőt az anyjukat magukban felmentik a felelősség alól.

A gyerekeket szüleik azóta kínozták őket, amióta az eszüket tudják. Az asszony nyolc gyermeknek adott életet, a nyolcadik gyermekével volt terhes, amikor a rendőrség őrizetbe vette őket lakihegyi otthonuknál. Ekkor már csak három gyermek volt náluk, a többieket már korábban állami gondozásba vették.

Az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala vizsgálatot kezdeményezett a történtek kapcsán. A hatóság a helyi családsegítő és gyermekjóléti szolgálatot, továbbá a területi gyermekvédelmi szervet kereste meg

Ajánlott videó

Olvasói sztorik