Közélet

Nem szexre kellettek

Alkoholfogyasztó nők (nők, alkohol)
Alkoholfogyasztó nők (nők, alkohol)

Leitatott három diáklányt egy motelben a tanáruk, majd kért tőlük egy szívességet.

A történet pontosan úgy kezdődött, mint egy pornófilm nem túl fantáziadús cselekménye. Adott egy 59 éves, de nagyon fiatalos középiskolai tanár, az Ausztrália keleti partján fekvő Coffs Harbour egyik gimnáziumának igazgatóhelyettese, Andrew Minisini.

A tanár úr, bizalmas, baráti viszonyba kerül egyik 16 éves lány tanítványával. Egy nap azt mondja férfi a diáklánynak, hogy ha van kedve egy kicsit bulizni, találkozzanak este, hozhat magával néhány vagány, bevállalós barátnőt is. Négyen találkoznak, a tanár és három 16-17 éves vadóc. A férfi az autójába ülteti őket, egy italbolthoz hajtanak, ahol feltankolnak piával, majd a férfi egy motelbe viszi a lányokat és lassan itatja őket, majd amikor már elég gátlástalanná részegedtek, megkéri őket egy apró szívességre…

A sztori itt vesz váratlan fordulatot, a férfi ugyanis nem vetkőzésre, vagy egy érzéki masszázsra akarja rávenni a három lányt. Újra autóba ülteti őket, egy haragosa házához hajt velük és végignézi, ahogy a három megvadult, részeg kamasz festékszórókkal összefújja a falakat – írja a The Sidney Morning Herald.

Andrew Minisini

A négyes természetesen lebukott, a rendőrség néhány nappal az eset után már házkutatást tartott a lányok, majd a férfi otthonában, illetve az iskolai irodájában is. Minisini-t szándékos károkozás, kiskorúak bűncselekményre felbujtása, és alkohol beszerzése kiskorúaknak vádpontok miatt letartóztatták, a lányokat pedig ifjúságvédelmi eljárás alá helyezték. Bár a férfi szabadlábon várja a tárgyalását, munkahelyéről azonnal elbocsájtották, és nem valószínű, hogy valaha még tanítani fog.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik