Közélet

Csapdába esett Bora Borán a fiáért küzdő magyar nő

Nem enged a polinéz bíróság a magyar asszonynak, aki a négyéves gyerekével Bora Boráról akart hazajönni. Magyar állampolgárok, de a férj elvette az útlevelüket, és ugyan a nőét visszaadta, de a gyerekét nem.

A férfi állítólag erőszakoskodott is, a gyerekkel zsarolta, verte az asszonyt, akinek döntenie kell: marad a mellette, vagy hazajön a gyerek nélkül, akit talán soha többé nem láthat.

„Erőszakosan vagyunk visszatartva, több mint két éve, azóta itt vagyunk és semmilyen előrelépés nem történt” – mondta a megtört, megalázott, megsebzett nő Nyíri Patrícia a Hír24-nek.

Több mint két évvel ezelőtt kezdődött a kálváriája. Egymásba szerettek, Tokióban éltek, megfogant a gyerekük, és jöttek a problémák. Patrícia édesapja szerint az erőszak is: fojtogatás, nemi erőszak. Ezek miatt a rendőrségen is feljelentést tett, de senki nem csinált semmit.

Majd a férj mondván, hogy rendbe akarja hozni a házasságukat, a francia fennhatóságú Bora Bora szigetére, a nászútjuk helyszínére csalta a nőt a gyerekkel. Mint kiderült: csapdába…

Péterfi Judit riportja.

Tartsanak velünk minden este 7-től a STORY4-en!
Olvasói sztorik