Közélet

A Facebookon jelezte, hogy meg fogják ölni

A 25 éves nő megérezte, hogy gyilkosság áldozata lesz.

„Ha bármi történik velem, mondjátok meg a gyerekeimnek, hogy nagyon szerettem őket.” Ezt az üzenetet küldte szét ismerőseinek a Facebookon egy 25 éves amerikai nő aznap, amikor megtudta, hogy kiengedték a börtönből volt barátját, akit azért csukta le, mert többször rátámadt a nőre. Öt nappal az ismerőseit megrémisztő üzenet után a nőt holtan találták a lakásában – jelentette a helyi sajtó.

Michelle Rowling utólag igazán rémisztő Facebook-üzenete

A 25 éves Michelle Rowling halálát több késszúrás okozta. Hiába vitték kórházba az Illinois állambeli Est St Louis-ban található otthonából, a kórházban már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A helyi rendőrség már aznap elkezdte keresni volt barátját, a szintén 25 éves Montrell Coopert, akit öt nappal a gyilkosság előtt, november 25-én engedtek ki a börtönből, ahol azért ült, mert augusztusban rátámadt a nőre. Egy évvel korábban pedig azért indult eljárás ellene, mert egy késsel megsebesítette Rowling nyakát, de a vád végül összeomlott, mivel a nő nem működött együtt az ügyészséggel – írta a Belleville News-Democrat.

Montrell Cooper, a meggyilkolt nő volt barátja, aki a család szerint elkövette a gyilkosságot
Fotó: East St. Louis Police

A lap szerdán jelentette, hogy Cooper feladta magát a helyi rendőrségnek. A férfit a feltételes szabadon bocsájtás feltételeinek megszegése miatt vették őrizetbe és egy megyei börtönbe szállították. A férfit a rendőrség egyelőre nem gyanúsítja Rowling megölése miatt, csak ki akarják kérdezni a nő halálával kapcsolatban.

Rowling két gyerekét a nő nagymamája vette magához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik