Tudomány

Újra nekifutunk: nem szűnik meg a Facebook!

facebook (facebook)
facebook (facebook)

Tegnap már megírtuk, de a sok kételkedő hozzászóló kedvéért vegyük át újra az egészet.

Nem igaz, ismételjük még egyszer: nem igaz a hír, hogy decembertől nem lesz Facebook Magyarországon, hiába futunk bele mi is naponta többször az alábbi bejegyzésbe:

„Decembertől nem lesz Facebook az országunkban.

Külföldi források szerint Mark Zuckerberg nem akar Magyarországon Facebookot üzemeltetni, oka ennek, hogy a Facebook Co vezetője és alapítója nem akar kiszolgálni ennyi felhasználót mint akik Magyarországon aktivak.”

A Hírszabadság blog idevágó posztjáról pedig ne is beszéljünk. Kamu!

A tegnapival azt hittük, hogy mindenkit sikerült megnyugtatnunk, de ma a HÉV-en hallottam, ahogy két hölgy emlegeti a Hír24-es cikket és az egyikük panaszolja, hogy épp a minap cserélt profilképet, amire nagyon sok lájk érkezett, még az unokája is kommentelt az új kép alá, nagyon sajnálná, ha megszűnne a Facebook.

Nem értjük, mit nem lehet ezen érteni

Meg persze a hozzászólók, akiket szintén nem sikerült megnyugtatni:

„Remélem, nem igaz a hír”

„Vagy óriási kamu, vagy a Kormány “a választások előtt” elunta a tökéletes szervezkedési lehetőséget!” – ez személyes kedvenc, már korábban is állítottunk fel ilyen kategóriát, a mindenhová politikát látó hozzászóló, ő ilyen.

„Nem szeretném, ha megszűnne, mivel én olvasom mindennap és szoktam az ismerősökel levelezni És mi lesz helyette . Már nagyon sokan használják, nagyon sajnálnám !!!!!!”

„Nekimegyek a Tiszának” – nem tudjuk, hogy most ő azért mennek falnak Tiszának, mert megszűnik (de ugye nem szűnik meg!) vagy azért, mert sokan bevették a kamuhírt.

„Majd Orbi (gondoljuk, ő Orbán Viktor miniszterelnök lenne) letiltja, ha sokat szidjátok őt.”

„Nagyon sokan szinte kábítószernek veszik a face…-t! Nekik érvágás lenne a megszüntetés!! Tudok arról, hogy naponta órákat töltenek az oldalon. Sajnálom Őket, sokkal szebb,értelmesebb időtöltés is van az életben, de ezt nem veszik észre függenek facebook-on!”

Persze olyan is van, aki örülne annak, ha megszűnne a Facebook, őt le kell lomboznunk, hiába reménykedik:

„Nem bánkódnék, ha eltűnne a francba ez a kék-fehér rémálom. Bárhova kattintok az interneten, legtöbb oldalon ott vannak beleszövődve a részei. Mint valami rohadt áttételes rák. Ráadásul van, amikor egy weboldal betöltése akadozik, mert az a r*hadt facebook beépülő modul lassítja az egészet.”

Nem akarjuk az összes hozzászólást bemásolni, de egyet még muszáj:

„azért köttetem be a netet, hogy tudjam használni a Facebookot, 2 év hűségnyilatkozattal, nem örülnék,ha megszűnne”

Hát, így állunk.

Mi bánatunk nem dalban mondjuk el, hanem gifben tesszük ide, hogy „nem”. Nem szűnik meg a Facebook.

A kommentelők Doktor House, de Cuddy kitartóan rázza a fejét, nem szűnik meg a Facebook Magyarországon

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik