Közélet

Hátsójával akadt horogra egy férfi

Nem horgászbaleset - sokkal furcsább.

A dél-walesi Newport egyik lakója jobb híján tárcsázta a segélyhívó számot, mikor a WC-papír tartó rúd beragadt a fenekében. Az “áldozat” azután döntött a telefonos segítség mellett, miután meggyőződött arról, hogy képtelen megmozdulni – szó szerint horogra akadt.

A helyszínre érkező tűzoltók a mentők segítségével sikeresen, sérülések nélkül távolították el az idegen tárgyat a férfi hátsó feléből.

A tűzoltók ugyan megkegyelmeztek a szerencsétlenül járt úriembernek és személyazonosságát nem fedték fel, annyit azonban hozzátettek, hogy bár előfordulnak bizarr esetek, ilyet még ők sem láttak.

Hogy őszinte legyek, ha én kerülnék ilyen helyzetbe, az lenne az utolsó, hogy megmutassam egy csapat tűzoltónak” – nyilatkozta a mentést végzők egyike. Úgy sejtjük, a szerencsétlenül járt férfi se gondolta ezt másképp.

Aludni olyan pózban, ahogy elvileg nem lehet

Nemcsak az emberek tudják meglepni magukat (“na, lássuk, ki tudom-e törölni a fenekemet úgy, hogy nem fogom meg a vécépapírt, áááááááááá!”), a macskák is híresek arról, hogy a legbizarrabb pozíciókba tudnak kerülni – akár csak azért, hogy aludjanak egyet. “Csak azért”? De hisz a macskalét egyik lényege és célja az alvás!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik