Közélet

Sérült kisfiút keres a rendőrség

varga dávid (varga dávid, )
varga dávid (varga dávid, )

Az időben és térben egyaránt nehezen tájékozódó begipszelt kezű 12 éves fiú a kisújszállási speciális gyermekotthonból tűnt el.

A fiú 14 óra körül távozott ismeretlen helyre. Varga Dávid 165 centiméter magas, vékony testalkatú. Szeme és haja színe sötétbarna színű, bal karja be van gipszelve. A lakásotthonból való távozásakor sötét – szürke vagy fekete – kapucnis pulóvert, kék szabadidőnadrágot viselt.

A Karcagi Rendőrkapitányság rendőrei a polgárőrök és a mezőőrök segítségével a bejelentést követően azonnal keresni kezdték az eltűnt gyereket. A keresésben az Életjel Mentőkutyás kutatóegység is segíti a hatóságot, de a kutatás eddig nem vezetett eredményre – áll a rendőrségi honlapon.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a fiút, vagy annak tartózkodási helyével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett is tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú-zöldszámon, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Nagyobb térképre váltás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik