Rendőrség (rendőrség)
Közélet

Megtalálták az eltűnt debreceni tanárt

Épségben került elő a debreceni gimnázium egykori igazgatója.

“ISTENNEK HÁLA: VELÜNK VAN SZABOLCS! KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!!!!!!” – a Facebookon posztolta ezt az üzenetet a tanár egyik hozzátartozója.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense is megerősítette az MTI-nek a jó hírt. A dehir.hu azt írta, este hét után érkezett a hír, hogy épségben megtalálták a debreceni Tóth Árpád Gimnázium egykori igazgatóját. Részleteket egyelőre nem tudni, csak azt, hogy a körülményekhez képest jól van.

A jelenleg az iskola tanáraként dolgozó 42 éves férfi eltűnésről korábban mi is beszámoltunk. Szilágyi Szabolcs hétfőn reggel indult el otthonról, mivel órája lett volna 8-tól a gimnáziumban, ahova azonban nem érkezett meg. A család kedden reggel a Facebookon tette közzé a felhívását, és kért segítséget. A rendőrség mellett önkéntesek is keresték a volt igazgatót.

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.