Közélet

Továbbra sincs hír az eltűnt magyar énekesnőről

A Quantum Cowboy tagját november 9. óta keresik. A Bors úgy tudja, az énekesnőt tragikus veszteség érte a nyáron: öngyilkos lett a szerelme.

Mint arról korábban beszámoltunk, Brady Orsolya táskáját múlt héten találták meg a Duna-parton, a Szent István park magasságban, benne az irataival, telefonjával, tárcájával. Azóta semmi hír róla. Orsi eltűnésekor fehér pólót, sötét kabátot és egy barna kordbársony nadrágot viselt. Nagy Gábor, az eltűnt énekesnő testvére korábban a Hír24-nek elmondta, feltehetően öngyilkosság áll eltűnése mögött, de azért mégis reménykednek, hogy szerettük épségben előkerül.

A Bors közben vasárnapi számában azt írja, az énekesnőt súlyos veszteség érte a közelmúltban. Szerelme augusztusban fölakasztotta magát abban a lakásban, amelyben a lány aludt. Orsolya talált rá a férfi holttestére, amit azóta, szakemberek segítségével sem tudott feldolgozni.

„Ugyan nem került elő, de felcsillant egy reménysugár, valaki látni vélte az Orsit szerdán, november 13-án, és írt nekünk. Nektek köszönhetően iszonyatos tempóban terjed a hír, mert nem adjátok fel, ahogy mi sem, pedig sokan nem ismeritek.” – tette közzé a Facebookon nemrég Orsolya zenekara.

Aki bármit tud a hollétéről, jelezze a 06-70/319-4483-as telefonszámon vagy a rendőrségen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik