Közélet

Rejtélyes halált halt, miután kinyitotta Pandora szelencéjét

szivroham(960x640)(7).jpg (szívroham)
szivroham(960x640)(7).jpg (szívroham)

Máig nem tudni, mi okozta a 37 éves brit férfi halálát.

Jason Airey a szüleit látogatta meg az észak-angliai Carlisle városában idén májusban, amikor eddig megmagyarázhatatlan okokból megállt a szíve, és meghalt – írta a News and Star című lap. A férfi ájult testét szülei találták meg az emeleti hálószobában, térdre borulva, elkékült arccal és gyenge pulzussal. Mellette egy doboz volt, rajta vörös betűkkel: Pandora szelencéje.

A férfi szüleit azonnal mentőt hívtak, akik kórházba szállították fiukat, de már soha többet nem nyerte vissza eszméletét. Két nappal később meghalt. Máig nem tudni, hogy egészen pontosan mi okozta halálát, amit a mellette talált doboz tett igazán rejtélyessé. A görög mitológia szerint ugyanis Pandora szelencéje az emberiséget sújtó csapásokat tartalmazta, köztük a betegségeket is.

Az Airey halálában indult igazságügyi nyomozás nem hozott megnyugtató eredményt. Csak annyit derítettek ki, hogy megállt a szíve, de azt már nem sikerült megtudni, hogy azt mi okozta. Bár a dobozban találtak egy pakettet, amelyben szintetikus marihuána volt, megállapították, hogy Airey ahhoz nem nyúlt és szervezetében sem találtak drogokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik