Közélet

Lestoppolták a rablók az őket üldöző rendőröket

A robogós bűnözők az utcán szakították le egy nő arany nyakláncát, de a rendőrök hamar a nyomukban voltak.

Az áldozat a thaiföldi turistaparadicsom, Phuket egyik ismert szállodájának menedzsere volt, aki kirablása után azonnal értesítette a rendőrséget, akik gyorsan követni is kezdték a két férfit – írta a Khaosod. Nem sokkal később meg is találták a leírásnak megfelelő robogót, elhagyatottan, egy út mentén, majd elkezdték átfésülni a környéket.

A két thaiföldi rabló, akik lestoppolták az őket üldöző rendőröket
Fotó: Khaosod

Ekkor futottak bele a két férfiba, akik egy út mentén álltak, és amikor meglátták a feléjük tartó, és tudtukon kívül rendőrökkel teli autót, leintették a járművet, hogy segítségükkel meneküljenek el az őket elkapni akaró rendőrök elől. Ugyan hamar rájöttek arra, milyen ostoba hibát követtek el, és elfutottak, hogy egy közeli iskolában elbújva várják meg a rendőrök eltűnését, nem sokkal később bilincsbe verve, és rendőrkézen találták magukat.

Mint kiderült, mindketten egy szálloda konyhájában dolgoznak, és nem meglepően erősen ittak, mielőtt elkövették a rablást.

Buta bűnözőből szerencsére nincsen hiány

Elképesztő hibákat képesek elkövetni. Mint az a 26 éves amerikai tolvaj, aki születési bizonyítványát hagyta a tetthelyen, és egy levelet édesanyjától. Vagy az a floridai rabló, aki nem elég, hogy a kirámolt házban hagyta tárcáját az irataival, még egy rendőrségi nyomkövető is volt a lábán az elkövetéskor. Szintén a bizarr hírek Mekkájában, Floridában történt, hogy egy fiatal betörő a mobilját felejtette a tetthelyen, és anyja akkor hívta fel, amikor a helyszínelés tartott – őt sem volt nagy feladat elfogni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik