Közélet

Elvesztette a fogadást – sokkolta a férje

Bears-Packers meccs (nfl, amerikai foci, chicago bears, green bay packers)
Bears-Packers meccs (nfl, amerikai foci, chicago bears, green bay packers)

Kétszer is megérintette az asszony hátsó felét a sokkolóval.

„Nem csak a két csapat, de a házastársak közötti rivalizálásnak is egy egészen új szintje ez” – nyilatkozta a Chicago Tribune-nak Christopher MacNeill, Mayville rendőrkapitánya.

Az Amerikai Futball bajnokságban (NFL) nagy múltja van, két csapat, a Chicago Bears és a Green Bay Packers rivalizálásának, s ez olykor fura eseteket szül. Hétfő este Mayville városában a 42 éves, Bears rajongó John és Packers drukker felesége egy helyi bárba mentek, hogy megnézzék kedvenc csapataik összecsapását.

A Sidelines bár Mayville-ben (forrás: Google Street view)

Kötöttek egy kis fogadást is: akinek a csapata győz, az egy sokkolóval megrázhatja a másikat. A Bears győzött, a férfi pedig “behajtotta a nyereményét”. Amikor a meccs után kimentek a kocsma melletti sikátorba cigizni, sokkolta az asszony hátsófelét. Kétszer. A nő erre rendőrt hívott:

„Basszus, de fájt” – mondta a kiérkező járőröknek, és tagadta, hogy valaha bárkinek is engedélyt adott volna arra, hogy sokkolót használjon rajta. A rendőrök azonban találtak egy videofelvételt a telefonján, melyen a sikátorban állnak a férjével, tisztán látszik a sokkoló, és az is, hogy belement a játékba.

„Mindig fel kell készülni, hogy fura dolgok történnek, ha nagy riválisok meccsei zajlanak, különösen ha egy Bears – Packers meccsről van szó” – osztotta meg tapasztalatait az újságírókkal a rendőrfőnök – „de az ami itt történt, abszolút váratlan és extrém esemény volt” – tette hozzá.

„Nem értem miért kell ebből ekkora ügyet csinálni. Volt egy érvényes fogadásuk, ezek szerint a nő vesztett, ennyi” – foglalta össze véleményét Christopher Neu, a bár tulajdonosa.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik