Közélet

Félholtra vert egy 82 évest, mert nekiment barátnőjének

A 28 éves nőt letartóztatták, és emberölési kísérlet vádjával indítottak eljárást ellene.

„Igen, kirángattam a seggfejet az autójából és szarrá vertem” – mondta Sophia Body, miután kiérkeztek a rendőrök a Chicagóban történt eset helyszínére – jelentette a helyi sajtó. A 28 éves nő áldozata egy 82 éves férfi volt, aki az ügyészek közlése szerint egy sarkon autójával nekiütközött Body 38 éves barátnőjének.

Az idős férfi félreállt, hogy segítsen, de ekkor Body kirántotta a volán mögül és brutálisan nekiesett. A beszámolók szerint a nő ütötte, rugdosta és egy csavarhúzóval szurkálta meg a férfit, aki erősen vérzett, amikor a rendőrök megérkeztek. A férfit kórházba szállították, ahol sikerült stabilizálni állapotát – közölte a Chicago Tribune.

A 28 éves nő ellen gyilkossági kísérlet, valamint idős ember ellen elkövetett súlyos testi sértés vádjával indítottak eljárást a hatóságok. A bíróság elrendelte előzetes letartóztatását, óvadékát kétmillió dollárban állapítva meg. A másik, 38 éves nő ellen egyelőre nem emeltek vádat. Arról az esetről beszámoló egyik lap sem tett említést, hogy a verést kiváltó közlekedési balesetben megsérült volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik