Közélet

Agyonlőtte az emberrablót az áldozat rokona

pisztoly (pisztoly, fegyver, )
pisztoly (pisztoly, fegyver, )

Az elrabolt nőt nem a rendőrség, hanem családja találta meg egy elhagyatott házban.

A 29 éves nőt előző hét szerda délután rabolta el volt barátja az amerikai Louisiana államban, amikor a nő közös gyermeküket vette fel egy bölcsödénél – közölte az ABC News a helyi rendőrség beszámolójára hivatkozva. A férfi csak a Bethany Arceneaux nevű nőt vitte magával, a kétéves gyereket a nő autójában hagyta. A helyi rendőrség azonnal elkezdte keresni az emberrablót, és kora este meg is találták autóját egy elhagyatott cukornádültetvénynél.

A rendőrök azonban hiába kutatták át a területet szerda este és csütörtökön, nem találták nyomát sem a nőt elrabló Scott Thomasnak sem áldozatának. A megyei rendőrkapitány ezt azzal magyarázta, hogy a két és fél méter magas cukornádakkal teli terepen „brutálisan” nehéz volt a kutatás.

A kudarcba fulladt rendőrségi akció után Arceneaux családja is elkezdte átvizsgálni az ültetvényt, és péntek délelőtt rá is bukkantak az emberrabló búvóhelyére, egy fák mögött álló elhagyatott házra, másfél kilométerre attól a helytől, ahol még szerdán megtalálták autóját. Miután az épületből egy sikolyt hallottak, körbevették az épületet, és a nő egyik unokatestvére berúgta az ajtót és az épületben meglátta Thomast, aki ekkor egy késsel elkezdte szurkálni a nőt. A meg nem nevezett unokatestvér ekkor több lövést adott le a férfira, akire már holtan találtak a lövéshangokra odarohanó rendőrök.

A nőt – akit elmondása szerint étlen-szomjan tartott elrablója –  kórházba szállították, ahol stabil állapotban fekszik – közölte az ABC News. A megyei rendőrkapitány elmondta, hogy az emberrablót agyonlövő unokatestvére ellen nem emeltek vádat az emberölés miatt, és nem is fognak. Arceneaux családja nem nyilatkozott az esettel kapcsolatban az ABC Newsnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik